Aluminium

Profiler

Aluminiums profiler anvender vi til:

  • vindspejle

  • skydedøre  

Vores aluminium profiler er fremstillet af hårdt eller blødt aluminium med en 20 mµ eloxeret overflade for at modstå vejr og havvand. Alle vores profiler bliver slut eloxeret efter at de er bøjet til den endelige form for at undgå sprækker som giver risiko for korrosion. Følgende eloxerings farver kan leveres:

Natur (grå), sort, guld, blå, rød og ravfarvet (gulligt).

Obs!
Normalt blander vi ikke aluminium og rustfrit materiale i det samme produkt, da det medføre risiko for korrosion når de to materialer reagere galvanisk mod hinanden. I de tilfælde hvor vi er nødt til at blande materialerne sørger vi altid for at adskille disse med enten gummilister eller lim.

Vandskåret system

Vandskåret aluminium anvender vi hovedsageligt til:

  • vinduer  

På grund af det afskårne systems fleksibilitet anvendes dette princip i flere og flere speciel opbygninger herunder mange konstruktions detaljer og beslag.

Det vandskårne princip gør at vi kan lave vinduer med stort set alle former lige fra runde hjørner til spidse uden at det derved er nødvendigt at indføre samlinger.

Vores basis materiale er saltvandsbestandigt aluminium, som er en speciel hård legering i aluminiums som tåler ophold i saltvand uden korrosion. Vores vandskårne produkter bliver eloxeret efter den mekaniske bearbejdning. Dette er dog ud fra rent kosmetiske krav, da det ikke har betydning for holdbarheden.

Følgende eloxerings farver kan leveres:
Natur (grå), sort, guld, blå, rød og ravfarvet (gulligt).


Rustfrit  

Profiler og vandskåret system  

Rustfrie profiler anvender vi til:

  • vindspejle

  • skydedøre  

I vores konstruktioner af rustfrit stål anvender vi kun syrefast stål i kvalitet 2343 eller 316L, som afgrates og poleres. Vores rustfrie profiler fremstiller vi selv for derigennem at opnå høj kvalitet og små tolerancer for nøjagtig tilpasning.  
Vores vandskåret system kan også anvendes sammen med rustfrit stål. Vi har derved mulighed for at efterkomme ønsker om næsten alle former og tykkelser op til 80mm.  

Hvis produktet skal have ekstra højglans kan det enten elektro poleres eller håndpoleres. Ønskes en mat overflade kan profilerne glasblæses, hvilket får dem til at ligne eloxeret aluminium.

Vandskæring
For at tilfredsstille de øgede krav om specielle former og forarbejdning har vi opbygget et værksted med computerstyret vandskære, som kan skære i næsten alle typer materialer.  

Skæringen sker med høj præcision uden varmeudvikling i tykke såvel som tynde materialer for hurtig og ensartet leverancer.

I tilknytning til vandskæren kan vi tilbyde teknisk assistance, hvor vi overføre skabeloner til AutoCAD, som er grundlaget for arbejdet med vandskæren.

Stort set alle former og udførelser kan fremstilles.

Emne størrelse: 3000 x 2000 mm
Kapacitet (rustfrit): 80 mm
Nøjagtighed: +/- 0,02mm

Da vi arbejder på basis af CAD tegninger (DWG format) kan vi tilbyde hjælp med løsninger af konstruktionsopgaver.